Pääsiäisen juhla-ateria syntyy perinteisistä raaka-aineista modernisti maustaen.
Aterian aloittaa raikas jättikatkaravuilla ja valkopavuilla höystetty salaatti. Pääruokana tarjotaan lammasta mintulla ja fetajuustolla maustetun jogurttikastikkeen kera. Lisäkkeenä maistuu bulgurvehnästä valmistettu mehevä tomaattirisotto. Aterian kruunaavat sitruunaisella rahkatäytteellä ja hedelmillä viimeistellyt pavlovat. Kahvin kera tarjotaan tomusokerikuorrutuksella ja pääsiäisrakeilla koristeltuja pistaasi-suklaamuffineita.
MENYY
Valkopapu-äyriäissalaatti
Viinisuositukset:
Nederburg Sauvignon Blanc, Etelä-Afrikka
Vicarage Lane Marlborough Sauvignon Blanc, Uusi Seelanti
Sitruunaiset karitsankyljykset, minttu-fetakastike ja tomaatti-bulgurrisotto
Viinisuositukset:
Marques de Arienzo Reserva, Esapanja
Yalumba Hand Picked Shiraz Viognier, Australia
Manteliset rahkapavlovat
Viinisuositukset:
Murfatlar Late Harvest Chardonnay, Romania
Château Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos, Unkari
Pistaasi-suklaamuffinit
Viinisuositukset:
Samos Nectar, Kreikka
Lustau East India Soler, Espanja
MARI HARJULA
VIINISUOSITUKSET ERKKI NASKI
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2