Koti ja Keittiö 01/07
(6-8:lle)
1 pkt (400 g) pakastepiirakkataikinaa
Täyte:
200 g kylmäsavulohituorejuustoa (Valio)
1/2 dl ruokakermaa
1 kananmuna
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 punainen paprika
1 dl mustia, kivettömiä oliiveja
100 g lämminsavulohta
1. Painele sula pakastetaikina voidellun irtopohjavuoan (halkaisija n. 28 cm) pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 200 asteessa uunin alatasossa 10 minuuttia.
2. Sekoita tuorejuusto, kerma, kananmuna ja mustapippuri. Levitä seos esipaistetulle piiraspohjalle.
3. Pese ja viipaloi paprika ja poista sisukset. Paloittele savulohi. Lisää piirakkapohjalle paprikaviipaleet, kalapalat ja oliivit.
4. Paista piirakkaa 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes täyte ja pohja ovat kypsiä.
5. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2