Artikkeli

Helppo kesäkakku

Val­mis kak­ku­poh­ja

1 prk (2 1/2 dl) vaah­tou­tu­vaa va­nil­ja­kas­ti­ket­ta

100 g maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

2 rkl koo­kos­sii­rap­pia

2 dl hal­kais­tu­ja kir­si­koi­ta

2 dl hal­kais­tu­ja man­si­koi­ta

Ko­ris­te­luun:

sit­ruu­na­ba­si­li­kan leh­tiä

1. Vaah­do­ta va­nil­ja­kas­ti­ke.

2. Se­koi­ta jouk­koon tuo­re­juus­to ja maus­ta seos sit­ruu­na­me­hul­la sekä sii­ra­pil­la.

3. Täy­tä kak­ku­poh­ja va­nil­ja-tuo­re­juus­to­se­ok­sel­la. Aset­te­le pääl­le tuo­reet, hal­kais­tut kir­si­kat ja man­si­kat.

4. An­na ka­kun te­key­tyä kyl­mäs­sä noin tun­ti. Ko­ris­te­le kak­ku sit­ruu­na­ba­si­li­kan leh­dil­lä.

Koti ja keit­tiö 6-7/2002

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ