Valmis kakkupohja
1 prk (2 1/2 dl) vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
100 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl kookossiirappia
2 dl halkaistuja kirsikoita
2 dl halkaistuja mansikoita
Koristeluun:
sitruunabasilikan lehtiä
1. Vaahdota vaniljakastike.
2. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja mausta seos sitruunamehulla sekä siirapilla.
3. Täytä kakkupohja vanilja-tuorejuustoseoksella. Asettele päälle tuoreet, halkaistut kirsikat ja mansikat.
4. Anna kakun tekeytyä kylmässä noin tunti. Koristele kakku sitruunabasilikan lehdillä.
Koti ja keittiö 6-7/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ