Koti ja Keittiö 9/07
250 g lampaanjauhelihaa
200 g naudanjauhelihaa
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 1/2 rkl valmista kofta kebab -mausteseosta
1/2 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
liotettuja puisia varrastikkuja
1. Kuori ja raasta sipuli karkeaksi ja silppua kuoritut valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit pehmeiksi pannulla öljyssä
2. Yhdistä kaikki kebabtaikinan ainekset keskenään ja anna makujen tasaantua viileässä noin puoli tuntia.
3. Muotoile jauhelihataikinasta soikeita, tiiviitä puikuloita ja pujota ne varrastikkuihin.
4. Paista kebabit kypsiksi öljyssä laakealla pannulla tai uunissa 225 asteessa 15–20 minuuttia.
5. Tarjoa kebabit raikkaan salaatin ja esimerkiksi tuoreella mintulla ja juoksevalla hunajalla maustetun, paksun luonnonjogurtin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2