Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

Teks­ti San­na Ke­kä­läi­nen

Ku­vat Fa­bi­an Björk

Koti ja keit­tiö 2–3/2017

Helpot tapaskatkaravut

Sekoita valmiiseen pasta­kas­tik­keeseen katkaravut, laita vuokaan ja viimeistele leipäkuutioilla. Pieni hetki uunissa ja helppo tapasherkku on valmis.

4 pik­ku­an­nos­ta

Ai­nek­set

 1 prk (400 g) val­mis­ta to­maat­ti­pas­ta­kas­ti­ket­ta, esi­mer­kik­si Ba­ril­la Ar­ra­bi­a­ta

3 rkl hie­non­net­tua leh­ti­per­sil­jaa

300 g (iso­ja) kyp­siä kat­ka­ra­pu­ja

Pääl­le:

3 pak­suh­koa vii­pa­let­ta lei­pää

3 rkl olii­vi­öl­jyä

1. Kuu­men­na pas­ta­kas­ti­ke. Li­sää leh­ti­per­sil­ja ja kat­ka­ra­vut. Lai­ta ne pie­neen uu­ni­vuo­kaan tai pie­neen va­lu­rau­tai­seen pais­tin­pan­nuun.

2. Leik­kaa lei­vät kuu­ti­oik­si. Lai­ta ne vuo­kaan kas­tik­keen pääl­le. Va­lu­ta lei­vil­le öl­jyä.

3. Pais­ta 200-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 15 mi­nuut­tia tai kun­nes lei­vät ovat saa­neet ra­peut­ta ja kau­niin kul­lan­rus­ke­an pin­nan. Tar­joa kat­ka­ra­vut pik­ku­ruo­ka­na tai osa­na ta­pas-ate­ri­aa.

Vii­ni­suo­si­tus: Kyp­sän sit­ruk­si­nen ja mi­ne­raa­li­nen José Pa­rien­te Va­rie­tal Ver­de­jo 2015, Es­pan­ja, 12,99 e.

Kat­so myös: Ta­pasc­hi­lit

Kat­so mui­ta kat­ka­ra­pu­re­sep­te­jä:

Kat­ka­ra­pu­ta­cot

Kat­ka­ra­pu-jy­vä­pas­ta­sa­laat­ti

Kat­ka­ra­pu­sa­laat­ti ja wa­sa­bi­kas­ti­ke

Lue Myös

Sisilialaiset silakkarullat

Pienet silakkakukot

Salvia-sitruunasilakat ja silakkaburgerit

Sisilialaiset silakkarullat

Pienet silakkakukot

Salvia-sitruunasilakat ja silakkaburgerit

Shrimp po’boys ja remoulade-kastike

Gratinoidut vihersimpukat

Sinisimpukat ja sahramimajoneesi

Katkaraputacot

Grillatut jättikatkaravut

Shrimp po’boys ja remoulade-kastike

Katkaraputacot

Grillatut jättikatkaravut

Shrimp po’boys ja remoulade-kastike

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2