KATRI SCHRÖDER • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 10/2012
4 annosta
400 g karitsanjauhelihaa
1 sipuli
3 dl hienonnettua lehti-, valko- tai kurttukaalia
1 rkl öljyä
1 ½ tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
ripaus rouhittua mustapippuria
1 muna
Paistamiseen:
voita ja öljyä
1. Nosta jauheliha kulhoon. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuleita ja hienonnettuja kaalinlehtiä pannulla öljyssä, kunnes ne hieman pehmenevät. Anna seoksen jäähtyä.
2. Lisää jäähtynyt kaaliseos jauhelihan joukkoon mausteiden ja munan kanssa. Kääntele tasaiseksi murekemassaksi.
3. Muotoile massasta tasakokoisia pihvejä kostutetuin käsin. Paista pihvit voi-öljyseoksessa pannulla kauniin ruskeiksi. Tarjoile esimerkiksi puolukkahillon kera.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2