Artikkeli

Hedelmäkorit

(6 an­nos­ta)

50 g voi­ta

2 dl fa­rii­ni­so­ke­ria

1/2 dl vaa­le­aa sii­rap­pia

1 1/2 dl veh­nä­jau­ho­ja

Tar­joi­luun:

jää­te­löä

he­del­miä

1. Kie­hau­ta voi, so­ke­ri ja sii­rap­pi kat­ti­las­sa. Nos­ta kat­ti­la pois lie­del­tä ja li­sää veh­nä­jau­hot se­koit­ta­en.

2. Pais­ta ko­rit kah­des­sa eräs­sä. Nos­ta lei­vin­pa­peil­le ruo­ka­lu­si­kal­la kol­me tai­ki­na­no­ka­ret­ta mah­dol­li­sim­man kau­ak­si toi­sis­taan. Pais­ta 175-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 8 mi­nuut­tia.

3. Ir­ro­ta poh­jat läm­pi­mi­nä ja tai­vu­ta ko­reik­si esi­mer­kik­si kah­vi­kup­pien poh­jan pääl­le.

4. Täy­tä val­miit ko­rit jää­te­löl­lä ja he­del­mil­lä. Tar­joa heti.