(4 annosta)
noin 200 g munanuudeleita
400 g kalkkunanfileetä suikaleina
1–2 rkl seesamiöljyä
1–2 porkkanaa
puolikas pieni kesäkurpitsa
pala purjoa
pieni pala kaalia
(100–150 g)
1 tlk (225 g) säilöttyjä vesikastanjoita viipaloituina
1/2 punainen chilipaprika
Kastike:
1 1/2–2 dl mangochutneyta
2 rkl kalakastiketta
1 rkl osterikastiketta
2–3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl raastettua inkivääriä
3 rkl sitruunamehua
2 rkl fariinisokeria
1. Sekoita kastikeainekset ja kääntele kalkkunasuikaleet seoksessa. Anna marinoitua noin 30 minuuttia.
2. Kaada kiehuva vesi kulhoon nuudeleiden päälle. Anna muhia muutaman minuutin ajan ja siivilöi vesi pois.
3. Kuori ja suikaloi porkkanat. Huuhtele ja suikaloi kesäkurpitsa ja purjo. Suikaloi myös kaali joko veitsellä tai juustohöylällä. Halkaise chilipaprika, poista siemenet ja hienonna se.
4. Kuumenna öljy pannulla. Laita kalkkunansuikaleet ja hienonnettu chilipaprika kuumalle pannulle ja ruskista samalla käännellen. Lisää kasvissuikaleet ja paista nopeasti samalla käännellen. Lisää lopuksi nuudelit ja kypsennä vielä muutama minuutti aineksia käännellen.
5. Annostele kulhoihin ja koristele halutessasi korianterilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2