4-6 annosta
1 ruukku tammenlehväsalaattia
1 ruukku rucolaa
200 g Gorgonzola-juustoa
noin 150 g saksanpähkinöitä
4 tuoretta viikunaa
1-2 dl tummia viinirypäleitä
1 päärynä
2 rkl sitruunamehua
Kastike:
2 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
1/2 tl rouhittua mustapippuria
ripaus suolaa
1. Huuhtele ja kuivaa salaatti ja rucola. Revi ne tarjoiluvadille tai annoslautasille.
2. Leikkaa ja murenna juusto salaattipedille. Ripottele päälle pähkinät.
3. Huuhtele ja lohko viikunat. Huuhtele ja halkaise rypäleet, poista siemenet. Kuori ja paloittele päärynä ja purista päärynänpaloille sitruunamehu. Asettele hedelmät salaattivadille.
4. Sekoita kastike ja pirskota sitä salaatin päälle.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ