Artikkeli

ku­vat val­mis­ta­jat

Haudutetut kananmunat ja niiden kivat kupit

Täydellisen pehmeä kananmuna nautitaan hienostuneesti munakupista ja ripauksella suolaa. Nappaa haudutettujen munien ohje ja katso viisi kauneinta munakuppia leppoisiin aamupalahetkiin.

Näin val­mis­tat ka­nan­mu­nat hau­dut­ta­mal­la

Ko­kei­le mu­nien hau­dut­ta­mis­ta silk­ki­sen peh­meik­si. Kaa­da mu­nien pääl­le kat­ti­laan kie­hu­vaa vet­tä ja an­na nii­den hau­tua kan­nen al­la noin 12 mi­nuut­tia, jol­loin kel­tu­ai­nen eh­tii hie­man kyp­syä. Sen jäl­keen lai­ta mu­nat kyl­mään ve­teen het­kek­si, et­tä ne jääh­ty­vät. Nau­ti!

1. Ales­sin Roost-mu­na­ku­pit säi­ly­te­tään si­säk­käin, jol­loin ne muo­dos­ta­vat kuu­ti­o­mai­sen ko­ko­nai­suu­den. Koko 4,5 x 4,5 x 4,5 cm, 33 e (stock­mann.com).

2. Rörst­ran­din hie­nos­tu­nut Swe­dish Grace -mu­na­kup­pi 11 e (nor­dic­nest.fi).

3. Ma­ri­me­kon Siir­to­la­puu­tar­ha-mu­na­ku­pit ovat Sami Ruot­sa­lai­sen ja Mai­ja Lou­e­ka­rin kä­si­a­laa, 28 e / 2 kpl (ma­ri­mek­ko.com).

4. Vih­re­än veh­reä mu­na­kup­pi on la­si­tet­tua ke­ra­miik­kaa, 3,99 e (hm.com).

5. Ai­dan tyy­li­käs Raw-mu­na­kup­pi on kä­si­työ­tä, 4,90 e (stock­mann.com).