Sanna Kekäläinen
Vadelmaiset juustokakkupalat
25 min + 5 t . helpohko . 18 e
noin 16 palaa
Pohja:
100 g voita
250 g kanelikeksejä
(Bastogne)
Täyte:
600 g maustamatonta tuorejuustoa (Philadelphia)
400 g turkkilaista jogurttia tai ranskankermaa
3 dl sokeria
3 isoa, huoneenlämpöistä kananmunaa
2 tl maissitärkkelystä
Päälle:
3 dl (150 g) kotimaisia pakastevadelmia
1 rkl tomusokeria
1. Sulata voi. Murskaa keksit. Yhdistä ne. Laita leivinpaperi 22 x 32 cm:n kokoiseen peltiin tai vuokaan. Painele keksiseos siihen.
2. Yhdistä tuorejuusto, jogurtti, sokeri, munat ja maissitärkkelys. Kaada seos keksipohjalle. Tasoita pinta.
3. Sulata vadelmat ja soseuta ne. Painele seos tiheän siivilän läpi. Mausta sokerilla. Valuta raidoiksi tuorejuustotäytteelle.
4. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia.
5. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita jääkaappiin ja anna viilentyä vähintään 4 tuntia. Leikkaa paloiksi.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2