Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

San­na Ke­kä­läi­nen

28.1.2021

Leivo vadelmainen juustokakku uunipellillä

Vadelmainen juustokakku onnistuu myös uunipellillä valmistettuna. Saat paljon hyvää kerralla ja tavallista kakkua lyhyemmällä paistoajalla.

Va­del­mai­set juus­to­kak­ku­pa­lat

25 min + 5 t . hel­poh­ko . 18 e

noin 16 pa­laa

Poh­ja:

100 g voi­ta

250 g ka­ne­li­kek­se­jä

(Bas­tog­ne)

Täy­te:

600 g maus­ta­ma­ton­ta tuo­re­juus­toa (Phi­la­delp­hia)

400 g turk­ki­lais­ta jo­gurt­tia tai rans­kan­ker­maa

3 dl so­ke­ria

3 isoa, huo­neen­läm­pöis­tä ka­nan­mu­naa

2 tl mais­si­tärk­ke­lys­tä

Pääl­le:

3 dl (150 g) ko­ti­mai­sia pa­kas­te­va­del­mia

1 rkl to­mu­so­ke­ria

1. Su­la­ta voi. Murs­kaa kek­sit. Yh­dis­tä ne. Lai­ta lei­vin­pa­pe­ri 22 x 32 cm:n ko­koi­seen pel­tiin tai vuo­kaan. Pai­ne­le kek­si­se­os sii­hen.

2. Yh­dis­tä tuo­re­juus­to, jo­gurt­ti, so­ke­ri, mu­nat ja mais­si­tärk­ke­lys. Kaa­da seos kek­si­poh­jal­le. Ta­soi­ta pin­ta.

3. Su­la­ta va­del­mat ja so­seu­ta ne. Pai­ne­le seos ti­he­än sii­vi­län läpi. Maus­ta so­ke­ril­la. Va­lu­ta rai­doik­si tuo­re­juus­to­täyt­teel­le.

4. Pais­ta 175-as­tei­sen uu­nin kes­ki­ta­sol­la noin 45 mi­nuut­tia.

5. An­na jääh­tyä huo­neen­läm­pöi­sek­si. Lai­ta jää­kaap­piin ja an­na vii­len­tyä vä­hin­tään 4 tun­tia. Leik­kaa pa­loik­si.

Lue Myös

Helppo kinuskitiramisu

Rapeat maa-artisokkasipsit saavat makua tryffeliöljystä

Kesän ykkösdrinkki tehdään itse keitetystä raparperi-herukanlehtimehusta ja puolimakeasta kuohuviinistä.

Kesän ykkösdrinkki tehdään itse keitetystä raparperi-herukanlehtimehusta ja puolimakeasta kuohuviinistä.

Martti Järvi

Raparperi-musta­he­ru­kan­leh­timehu on suloinen suvijuoma ja drinkkimikseri

Helppo kinuskitiramisu

Rapeat maa-artisokkasipsit saavat makua tryffeliöljystä

Kesän ykkösdrinkki tehdään itse keitetystä raparperi-herukanlehtimehusta ja puolimakeasta kuohuviinistä.

Kesän ykkösdrinkki tehdään itse keitetystä raparperi-herukanlehtimehusta ja puolimakeasta kuohuviinistä.

Martti Järvi

Raparperi-musta­he­ru­kan­leh­timehu on suloinen suvijuoma ja drinkkimikseri

Kookoskermasta ja tuoreesta raparperista sekoitetaan taivaallisen ihana jäätelö.

Kookoskermasta ja tuoreesta raparperista sekoitetaan taivaallisen ihana jäätelö.

Martti Järvi

Hurmaavan raikas raparperi-kookosjäätelö

Possunnoisetit ja puolukkainen sinappi-kermakastike

Hapanjuuripullataikinasta paistettu pullafocaccia täytetään rommi-kirsikkamarmeladilla. Tarvitset focacciaan puolikkaan annoksen taikinaa. Kannattaa kuitenkin leipoa koko annos ja tehdä lopuista pikkupullia. Keramiikkalautanen Jaana Hagelin, Instagramissa @hagelinjaana.

Hapanjuuripullataikinasta paistettu pullafocaccia täytetään rommi-kirsikkamarmeladilla. Tarvitset focacciaan puolikkaan annoksen taikinaa. Kannattaa kuitenkin leipoa koko annos ja tehdä lopuista pikkupullia. Keramiikkalautanen Jaana Hagelin, Instagramissa @hagelinjaana.

Kuohkea hapanjuuri-kirsikkafocaccia

FABIAN BJORK

Porkka­na­raa­ka­kakku on mehevä herkku

Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!

Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fabian Björk

Vesime­lo­ni­gaz­pacho viilentää hellepäivänä

FABIAN BJORK

Porkka­na­raa­ka­kakku on mehevä herkku

Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!

Laita aurinko paistamaan lautaselle ja viipaloi alkupalaksi appelsiinisalaatti. Kesäpastan pääroolissa komeilee kukkiva kaali eli ruokaan voi käyttää romescoa, kukkakaalia tai parsakaalia. Simppeliä ja niin hyvää!

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fabian Björk

Vesime­lo­ni­gaz­pacho viilentää hellepäivänä

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2