RUOKA MARI HARJULA • SISUSTUS MIA LUNDBERG • KUVAUSAVUSTAJA MIKAELA ANTIN • KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLA KOTI JA KEITTIÖ 12/2014
4–6 annosta
8 perunaa, jauhoista lajiketta
öljyä
muutama viipale pekonia
50 g parmesaanijuustoa
suolaa
rouhittua mustapippuria
tuoretta timjamia hienonnettuna
1. Kuori perunat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi lusikan päällä, jolloin perunat jäävät pohjasta kiinni.
2. Laita perunat pellille leivinpaperin päälle tai voideltuun uunivuokaan ja sivele öljyllä.
3. Hienonna pekoni ja raasta juusto.
4. Ripottele perunoiden päälle pekonia, suolaa, mustapippuria ja timjamia. Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 35 minuuttia.
5. Ripottele juustoraaste perunoiden päälle ja jatka kypsennystä vielä 10–15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2