(alkuruoaksi 5-6:lle tai pääruoaksi 3-4:lle)
400 g jättikatkaravun pyrstöjä
1 nippu kevätsipulia
1 punainen paprika
noin 150 g sokeriherneitä
1 rkl öljyä
3 valkosipulinkynttä
2–3 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 1/5 dl kanalientä
2 rkl kuivaa sherryä
3 rkl soijakastiketta
1 rkl tomaattisosetta
2 rkl riisiviinietikkaa
1 1/5 rkl sokeria
Suurus:
1 rkl maissitärkkelysjauhoja + 2 rkl vettä
1. Leikkaa kevätsipuleiden varret noin 4 sentin pituisiksi paloiksi. Huuhtele ja suikaloi paprika.
2. Laita valurauta- tai wokkipannu liedelle ja anna sen kuumentua kunnolla. Lisää öljy ja hienonnetut valkosipulin kynnet sekä inkivääriraaste ja kuumenna samalla sekoittaen. Pane pannulle myös kasvikset sekä ravut ja paista nopeasti samalla käännellen.
3. Lisää kanaliemi ja mausteet. Kiehauta kastike ja suurusta se maissijauho-vesiseoksella. Hauduta miedolla lämmöllä vielä hetki.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2