(4–6 annosta)
400 g naudan paistia
suikaleina
noin 150 g kiinankaalia
2 porkkanaa
1 pieni punainen paprika
2 rkl öljyä
3 tl tuoretta inkivääriä
raastettuna
2–3 valkosipulinkynttä
hienonnettuna
2–3 rkl soijakastiketta
2 rkl fariinisokeria
1–2 rkl viinietikkaa
2 dl mung-pavun ituja
1 nippu kevätsipulia
Suurus:
1 dl vettä
1/2 rkl maissitärkkelystä
1. Huuhtele ja suikaloi kiinankaali. Pese, kuori ja suikaloi porkkanat ja paprika.
2. Ruskista lihasuikaleet pannulla öljyssä. Lisää mausteet ja kääntele hetki. Lisää kasvikset ja anna niiden pehmetä koko ajan käännellen, noin 5–10 minuuttia. Silppua kevätsipuli ja lisää joukkoon. Lisää myös mung-pavun idut.
3. Sekoita maissitärkkelys nesteeseen ja lisää suurus nauhana pannulle. Anna kiehua muutama minuutti.
4. Tarjoa keitetyn riisin tai nuudeleiden kera.
Valmistusaika: noin 35 min
Vaikeusaste: helppo
Hinta: noin 11,00 €
Koti ja keittiö 4/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2