Artikkeli

Koti ja keit­tiö jou­lu­lii­te 2002

Hanna-tädin kakut

Sekoita kaikki aineet keskenään. Leivo taikinasta tanko ja jaa yhtä suuriin osiin. Pyörittele palat palloiksi ja kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 7–9 minuuttia...

(noin 30 kpl)

1 ½ dl so­ke­ria

2 ½ dl veh­nä­jau­ho­ja

1 ½ dl pe­ru­na­jau­ho­ja

1 tl lei­vin­jau­het­ta

¾ dl ker­maa

1 dl voi­su­laa

1. Se­koi­ta kaik­ki ai­neet kes­ke­nään.

2. Lei­vo tai­ki­nas­ta tan­ko ja jaa yh­tä suu­riin osiin. Pyö­rit­te­le pa­lat pal­loik­si ja kyp­sen­nä 180-as­tei­ses­sa uu­nis­sa noin 7–9 mi­nuut­tia.

Han­na-tä­din ka­kut säi­ly­vät hy­vin.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ