Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­Ko­ti ja keit­tiö 9/2015     

Hampurilainen ja juures­rans­ka­laiset

Hampurilaisen lisukkeena tarjotaan sinihomejuustoa ja parmesaanilla höystettyjä juures­rans­ka­laisia.

4 an­nos­ta

4 säm­py­lää

8 rkl val­ko­si­pu­lil­la maus­tet­tua ma­jo­nee­sia

4 ham­pu­ri­lais­pih­viä

4 vii­pa­let­ta si­ni­ho­me­juus­toa

8 vii­pa­let­ta paah­det­tua pap­ri­kaa, it­se teh­tyä tai val­mis­ta

8 vii­pa­let­ta il­ma­kui­vat­tua kink­kua tai pais­tet­tua pe­ko­nia

2 pien­tä to­maat­tia vii­pa­lei­na

muu­ta­ma sa­laa­tin­leh­ti

1. Läm­mi­tä säm­py­lät gril­lis­sä, pan­nul­la tai uu­nis­sa. Voi­te­le mo­lem­mat puo­lik­kaat ma­jo­nee­sil­la. Lai­ta läm­pi­mien pih­vien pääl­le si­ni­ho­me­juus­toa ja nos­ta säm­py­län­puo­lik­kail­le. Li­sää pääl­le muut täyt­teet.

2. Tar­joa juu­res­rans­ka­lais­ten kans­sa.

Ham­pu­ri­lais­pih­vit

4 pak­sua pih­viä

500 g pais­ti­jau­he­li­haa

1 ka­nan­mu­na

1 tl (sor­mi)suo­laa

¼ tl mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Se­koi­ta muna, maus­teet ja jau­he­li­ha. Muo­toi­le tai­ki­nas­ta nel­jä pih­viä kos­tu­te­tuin kä­sin.

2. Pais­ta pih­vit kes­ki­läm­pöi­sen gril­lin pa­ri­la­ta­sol­la tai pais­tin­pan­nul­la kyp­sik­si.

Ba­taat­ti-pork­ka­na­rans­ka­lai­set uu­nis­sa

1 ba­taat­ti (400 g)

2 kes­ki­ko­kois­ta pork­ka­naa

noin 1 rkl olii­vi- tai ryp­si­öl­jyä

sor­mi­suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Har­jaa ba­taat­ti huo­lel­li­ses­ti puh­taak­si. Kuo­ri pork­ka­nat. Leik­kaa kas­vik­set ta­sa­ko­koi­sik­si noin sen­tin pak­sui­sik­si ti­kuik­si.

2. Huuh­te­le ja kui­vaa ba­taat­ti­ti­kut. Li­sää öl­jy ja maus­ta suo­lal­la. Le­vi­tä seos lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyl­le pel­lil­le.

3. Pais­ta 200-as­tees­sa 20–40 mi­nuut­tia pa­lo­jen koos­ta riip­pu­en. Kään­te­le ker­ran.

Vink­ki! Voit myös ha­lu­tes­sa­si up­po­pais­taa juu­rek­set 180-as­tei­ses­sa ryp­si­öl­jys­sä.

Vii­ni­suo­si­tus: Run­saan mar­jai­nen ja ke­vy­en maus­tei­nen Tra­pic­he Pi­not Noir Oak Cask 2013, Ar­gen­tii­na, 9,99 e

Lue Myös

Yrttilihapullat Keftédes

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Maukas broilerirulla

Yrttilihapullat Keftédes

Salvia-fenkolimaustettu porsaankylki

Maukas broilerirulla

Migas – espanjalainen leipämunakas

Etninen pääsiäismenu

Suolataikinoitu lampaanfilee

Bataat­ti­ham­pu­ri­lainen

Hummus sopii dipiksi tai leivän päälle - tässä kolme herkullista reseptiä

Bataattikeitto ja siemengranola

Bataat­ti­ham­pu­ri­lainen

Hummus sopii dipiksi tai leivän päälle - tässä kolme herkullista reseptiä

Bataattikeitto ja siemengranola

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 8/2022?

Mansar­di­kat­toi­sessa talossa on boheemisti muotoaan muuttava sisustus

Yrttinen juustokakku on voileipäkakun moderni versio

Viljalla on pikkuruinen kesämökki pääkaupungissa meren rannalla

Elämää kylpy­lä­kau­pun­gissa: tutustu kesäiseen elämänmenoon Hangossa

Purkukuntoinen talo sai taitavissa käsissä uuden elämän

Taiteilijan paratiisi maalla: Kerstin Enbom ei säikähdä rosoja sisustuksessa eikä elämässä

Ei hankita kesämökkiä, vaan talo Hangosta!

Somista sauna lempeästi

Omakotitalon huikea terassi on kesäparatiisi kotipihalla

Kaksossiskosten romanttisesta puutarhasta paljastui puukaupungin historiaa

Mansikkaisen masariinitortun salaisuus on mante­li­mas­sa­pohja

Monipuolinen peruna: 10 parasta reseptiä

Ihastu herkkään ja eleganttiin raitalasiin

Tunnelmallinen lyhty x 5

Britakakku tehdään nyt suklaisena versiona

Kiepauta rieskarullaan nakki, muusi ja esimerkiksi skagenröra

Nauti helteestä! Kivat ideat hellepäivän viettoon

Villiä viidak­ko­tun­nelmaa kotiin

Kokoa rento sillisalaatti kesäiseen kalapöytään

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti numerossa 8/2022?

Mansar­di­kat­toi­sessa talossa on boheemisti muotoaan muuttava sisustus

Yrttinen juustokakku on voileipäkakun moderni versio

Viljalla on pikkuruinen kesämökki pääkaupungissa meren rannalla

Elämää kylpy­lä­kau­pun­gissa: tutustu kesäiseen elämänmenoon Hangossa

Purkukuntoinen talo sai taitavissa käsissä uuden elämän

Taiteilijan paratiisi maalla: Kerstin Enbom ei säikähdä rosoja sisustuksessa eikä elämässä

Ei hankita kesämökkiä, vaan talo Hangosta!

Somista sauna lempeästi

Omakotitalon huikea terassi on kesäparatiisi kotipihalla

Kaksossiskosten romanttisesta puutarhasta paljastui puukaupungin historiaa

Mansikkaisen masariinitortun salaisuus on mante­li­mas­sa­pohja

Monipuolinen peruna: 10 parasta reseptiä

Ihastu herkkään ja eleganttiin raitalasiin

Tunnelmallinen lyhty x 5

Britakakku tehdään nyt suklaisena versiona

Kiepauta rieskarullaan nakki, muusi ja esimerkiksi skagenröra

Nauti helteestä! Kivat ideat hellepäivän viettoon

Villiä viidak­ko­tun­nelmaa kotiin

Kokoa rento sillisalaatti kesäiseen kalapöytään

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.