Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

SAN­NA KE­KÄ­LÄI­NEN • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA­Ko­ti ja keit­tiö 9/2015     

Hampurilainen ja juures­rans­ka­laiset

Hampurilaisen lisukkeena tarjotaan sinihomejuustoa ja parmesaanilla höystettyjä juures­rans­ka­laisia.

4 an­nos­ta

4 säm­py­lää

8 rkl val­ko­si­pu­lil­la maus­tet­tua ma­jo­nee­sia

4 ham­pu­ri­lais­pih­viä

4 vii­pa­let­ta si­ni­ho­me­juus­toa

8 vii­pa­let­ta paah­det­tua pap­ri­kaa, it­se teh­tyä tai val­mis­ta

8 vii­pa­let­ta il­ma­kui­vat­tua kink­kua tai pais­tet­tua pe­ko­nia

2 pien­tä to­maat­tia vii­pa­lei­na

muu­ta­ma sa­laa­tin­leh­ti

1. Läm­mi­tä säm­py­lät gril­lis­sä, pan­nul­la tai uu­nis­sa. Voi­te­le mo­lem­mat puo­lik­kaat ma­jo­nee­sil­la. Lai­ta läm­pi­mien pih­vien pääl­le si­ni­ho­me­juus­toa ja nos­ta säm­py­län­puo­lik­kail­le. Li­sää pääl­le muut täyt­teet.

2. Tar­joa juu­res­rans­ka­lais­ten kans­sa.

Ham­pu­ri­lais­pih­vit

4 pak­sua pih­viä

500 g pais­ti­jau­he­li­haa

1 ka­nan­mu­na

1 tl (sor­mi)suo­laa

¼ tl mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Se­koi­ta muna, maus­teet ja jau­he­li­ha. Muo­toi­le tai­ki­nas­ta nel­jä pih­viä kos­tu­te­tuin kä­sin.

2. Pais­ta pih­vit kes­ki­läm­pöi­sen gril­lin pa­ri­la­ta­sol­la tai pais­tin­pan­nul­la kyp­sik­si.

Ba­taat­ti-pork­ka­na­rans­ka­lai­set uu­nis­sa

1 ba­taat­ti (400 g)

2 kes­ki­ko­kois­ta pork­ka­naa

noin 1 rkl olii­vi- tai ryp­si­öl­jyä

sor­mi­suo­laa

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Har­jaa ba­taat­ti huo­lel­li­ses­ti puh­taak­si. Kuo­ri pork­ka­nat. Leik­kaa kas­vik­set ta­sa­ko­koi­sik­si noin sen­tin pak­sui­sik­si ti­kuik­si.

2. Huuh­te­le ja kui­vaa ba­taat­ti­ti­kut. Li­sää öl­jy ja maus­ta suo­lal­la. Le­vi­tä seos lei­vin­pa­pe­ril­la pääl­lys­te­tyl­le pel­lil­le.

3. Pais­ta 200-as­tees­sa 20–40 mi­nuut­tia pa­lo­jen koos­ta riip­pu­en. Kään­te­le ker­ran.

Vink­ki! Voit myös ha­lu­tes­sa­si up­po­pais­taa juu­rek­set 180-as­tei­ses­sa ryp­si­öl­jys­sä.

Vii­ni­suo­si­tus: Run­saan mar­jai­nen ja ke­vy­en maus­tei­nen Tra­pic­he Pi­not Noir Oak Cask 2013, Ar­gen­tii­na, 9,99 e

Lue Myös

Barbe­qu­e­ma­ri­noidut broilerin rintaleikkeet

Riistahodarit

Kokonaisen kalkkunan paisto-ohje

Barbe­qu­e­ma­ri­noidut broilerin rintaleikkeet

Riistahodarit

Kokonaisen kalkkunan paisto-ohje

Paahdettu poron paahtopaisti ja lakritsikastike

Aasialaiset lihapullat

Lammas­li­ha­pul­la­leivät

Bataat­ti­ham­pu­ri­lainen

Bataat­ti­rans­ka­laiset ja puolikuivatut tomaatit

Bataattikeitto ja seesamiravut

Bataat­ti­ham­pu­ri­lainen

Bataat­ti­rans­ka­laiset ja puolikuivatut tomaatit

Bataattikeitto ja seesamiravut

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Aamupa­la­pan­nu­kakun juuritaikina muhii yön yli

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Passi­o­he­del­mäinen juustokakku on raikas herkku

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Valokuvaaja Kreetta Järvenpää luo sadunomaisia tunnelmia työhuoneellaan kukkien keskellä

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Pehmeä laskeutuminen uuteen pakettitaloon

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.