Kesägrillissä tirisevät niin lihat, kalat kuin kanatkin. Kesäkeittiössä valmistuu myös grillihampurilainen ja rapea pizza.
Kanavartaat marinoidaan kirpeän mausteisessa marokkolaisessa chermoulamarinadissa.
Grillatut jättikatkaravut tarjotaan limemajoneesin kera.
Possun ribsit ovat hieman työläitä valmistaa, mutta maukas lopputulos palkitsee vaivan.
Muikut tai silakat marinoidaan inkivääri-korianterimarinadissa ennen kypsennystä muurinpohjapannulla tai parilalla.
Maukkaat lammasburgerit höystetään fetajuustolla, tomaatilla ja salaatilla ja viimeistellään tsatsikilla.
Kasvishampurilaiset maustetaan puolestaan harissamajoneesilla.
Bratwursti-pitahodarit täytetään raakabratwurstilla, karamellisoidulla punasipulilla, rucolalla ja dijonmajoneesilla.
{C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}
Rapeaksi grillatun kasvis-anjovispizzan salaisuus on itse tehty tomaattikastike.
Vinkki!
Herkulliset grilliruokien lisukkeet löydät täältä ja marinadit ja mausteseokset löydät täältä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2