Artikkeli

Grilliruoat

Ke­säg­ril­lis­sä ti­ri­se­vät niin li­hat, ka­lat kuin ka­nat­kin. Ke­sä­keit­ti­ös­sä val­mis­tuu myös gril­li­ham­pu­ri­lai­nen ja ra­pea piz­za.

 

Ka­na­var­taat  ma­ri­noi­daan kir­pe­än maus­tei­ses­sa ma­rok­ko­lai­ses­sa cher­mou­la­ma­ri­na­dis­sa. 

 

Gril­la­tut jät­ti­kat­ka­ra­vut  tar­jo­taan li­me­ma­jo­nee­sin kera.

 

Pos­sun rib­sit  ovat hie­man työ­läi­tä val­mis­taa, mut­ta mau­kas lop­pu­tu­los pal­kit­see vai­van.

 

Mui­kut tai si­la­kat  ma­ri­noi­daan in­ki­vää­ri-ko­ri­an­te­ri­ma­ri­na­dis­sa en­nen kyp­sen­nys­tä muu­rin­poh­ja­pan­nul­la tai pa­ri­lal­la.

 

Mauk­kaat lam­mas­bur­ge­rit  höys­te­tään fe­ta­juus­tol­la, to­maa­til­la ja sa­laa­til­la ja vii­meis­tel­lään tsat­si­kil­la.

 

Kas­vis­ham­pu­ri­lai­set  maus­te­taan puo­les­taan ha­ris­sa­ma­jo­nee­sil­la.

 

Brat­wurs­ti-pi­ta­ho­da­rit  täy­te­tään raa­kab­rat­wurs­til­la, ka­ra­mel­li­soi­dul­la pu­na­si­pu­lil­la, ru­co­lal­la ja di­jon­ma­jo­nee­sil­la.

{C}{C}{C}{C}{C}{C}{C}

Ra­pe­ak­si gril­la­tun kas­vis-an­jo­vis­piz­zan  sa­lai­suus on it­se teh­ty to­maat­ti­kas­ti­ke.

 

Vink­ki!

Her­kul­li­set gril­li­ruo­kien li­suk­keet löy­dät tääl­tä  ja ma­ri­na­dit ja maus­te­se­ok­set löy­dät tääl­tä.