Koti ja Keittiö 3/08
(Ohje on neljälle hengelle)
4 pitkää punaista paprikaa
400 g ricottajuustoa
300 g pehmeää vuohenjuustoa
ilman kuorta
1 tl juoksevaa hunajaa
maun mukaan suolaa ja mustapippuria
Balsamico-hunajasiirappi:
1/2 dl balsamicoa
1/2 dl hunajaa
1. Yhdistä balsamico ja hunaja pieneen kattilaan ja anna seoksen kiehua hiljalleen tiiviimmäksi.
2. Yhdistä täyteainekset tasaiseksi seokseksi kulhoon ja poista paprikoista päät ja sisukset, niin että paprikat jäävät ehjiksi. Pese paprikat hyvin.
3. Täytä paprikat ja sulje päät hammastikuilla.
4. Grillaa kohtalaisella, epäsuoralla lämmöllä joka puolelta pehmeiksi ja nauti lisäkkeenä.
Valmistus: ulkona grillissä. Voit valmistaa ruoan myös uunin grillivastuksilla tai kiertoilmagrillissä.
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2