Teksti Camilla Zarah Lawes, Timm Vladimir
Kuvat Columbus Leth
Suomeksi toimittanut Jaana Kivipelto-Tulkki
4 annosta lisäkkeenä
Ainekset:
2 munakoisoa
suolaa, pippuria myllystä
2 rkl öljyä
150 g vuohenjuustoa
3 rkl juoksevaa hunajaa
kourallinen tuoreita mintunlehtiä
Näin valmistat:
1. Huuhtele munakoisot, halkaise ne pitkittäin kahtia ja viipaloi puolikkaat.
2. Suolaa viipaleet kunnolla. Laita ne jääkaappiin vähintään tunniksi.
3. Huuhtele ylimääräinen suola ja kuivaa viipaleet huolellisesti. Voitele viipaleet öljyllä ja grillaa ne molemmin puolin.
4. Levitä grillatut munakoisot vadille ja murustele niiden päälle vuohenjuustoa. Valuta päälle hunajaa, mausta pippurilla, suolalla ja tuoreella mintulla.
Viinisuositus:
Raikkaan herukkainen, sitruksinen ja yrttinen Plaimont Sauvignon 2015, Ranska, 8,99 e.
Katso myös nämä munakoisoreseptit:
Marinoitua kesäkurpitsaa ja munakoisoa
Baba ganoush -munakoisotahna
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2