(4 hengelle)
400 g sinisimpukanlihaa
Kuorrutus:
2 dl emmental-juustoa
raasteena
1 dl parmesaanijuustoa raasteena
2 valkosipulinkynttä
murskattuna
2 tl sahramia
2 tl chilirouhetta
ripaus mustapippuria
2 rkl sherryä
1 dl voisulaa
Tarjoiluun:
tuoretta leipää
vihreää salaattia
1. Lado simpukat kerroksittain uunivuokaan.
2. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja kaada seos simpukoiden päälle.
3. Kypsennä simpukkapaistosta 225 asteessa noin 10 minuuttia.
4. Tarjoa tuoreen leivän ja salaatin kanssa.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2