MARI HARJULA • KUVAT ARTO VUOHELAINEN KOTI JA KEITTIÖ 9/2013
3 ½ dl hienoa gluteenitonta
jauhoseosta
½ tl suolaa
3 tl leivinjauhetta
2 rkl tuoretta timjamia
hienonnettuna
100 g vaaleaa cheddarjuustoa
2 munaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
½ dl maitoa
3 rkl öljyä
150 g pannuvalmiita suppilo-vahveroita
100 g fetajuustoa
1. Sekoita kuivat aineet ja timjami kulhossa. Raasta cheddarjuusto ja lisää jauhoseokseen.
2. Vatkaa toisessa kulhossa kananmunat, kermaviili, maito ja öljy kevyesti keskenään. Sekoita seos kuivien aineiden joukkoon.
3. Pilko sienet ja kuutioi fetajuusto. Pyöräytä sienet ja juusto taikinan joukkoon. Annostele taikina voideltuihin muffinivuokiin.
4. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2