Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

 MARI HAR­JU­LA • KU­VAT FA­BI­AN BJÖRK­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6–7/2014

Glaseeraukset

Glasee­raus­kas­ti­ketta sivellään kypsennettävän lihan tai kanan pintaan ennen grillausta ja sen aikana. Kastike maustaa lihan ja antaa sille kauniin kiillon ja rapean pinnan.

SIT­RUSG­LA­SEE­RAUS

Sit­rusg­la­see­raus so­pii eri­tyi­ses­ti broi­le­rin li­hal­le.

1 sit­ruu­nan raas­tet­tu kuo­ri

1 dl ap­pel­sii­ni- tai sit­ruu­na­mar­me­la­dia

½ dl kui­vaa val­ko­vii­niä

2 rkl sit­ruu­na­me­hua

1 rkl tuo­ret­ta in­ki­vää­riä hie­non­net­tu­na

2 rkl olii­vi­öl­jyä

1. Pese ja kui­vaa sit­ruu­na hy­vin. Raas­ta sen kuo­ri.

2. Se­koi­ta kaik­ki ai­nek­set olii­vi­öl­jyä lu­kuun ot­ta­mat­ta kes­ke­nään kat­ti­las­sa. Kie­hau­ta ja hau­du­ta 7–8 mi­nuut­tia. Li­sää öl­jy ja kuu­men­na vie­lä het­ki. Jääh­dy­tä.

SI­NAP­PIG­LA­SEE­RAUS

Si­nap­pig­la­see­raus so­pii eri­tyi­ses­ti pos­sun­li­han sekä lo­hen ma­ri­noin­tiin.

2 rkl hu­na­jaa

3 rkl ome­na­vii­nie­tik­kaa

2 rkl ko­ko­jy­vä­di­jo­nin­si­nap­pia

50 g si­na­pin­sie­me­niä

1 rkl tuo­ret­ta ra­kuu­naa hie­non­net­tu­na

1 tl suo­laa

ri­paus ca­yen­nen­pip­pu­ria

1. Se­koi­ta kaik­ki ai­nek­set kes­ke­nään ja an­na maus­tua vä­hin­tään pari tun­tia.

Lue Myös

Fenkolicoleslaw

Broile­rin­mak­sa­patee

Rouhea pesto

Fenkolicoleslaw

Broile­rin­mak­sa­patee

Rouhea pesto

Mausteinen sitruunasilli

Leipä-kasvissalaatti

Granaattiomena-juustosalaatti

Rub-mausteseokset

Chermoula-marinadi

Täytetyt kanaco­les­law­pa­tongit

Rub-mausteseokset

Chermoula-marinadi

Täytetyt kanaco­les­law­pa­tongit

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2