Artikkeli

Gado-gado-kastike

Itämaisen vivahteikas kastike sopii kanan tai äyriäisten kanssa salaatin täydennykseksi.

150 g sil­ken­to­fua tai soi­ja­ker­maa

1/2 dl maa­päh­ki­nä­tah­naa

1/2 dl te­riy­a­ki-kas­ti­ket­ta

1 val­ko­si­pu­lin­kyn­si

pala tuo­ret­ta in­ki­vää­riä

1/2 tl pu­nais­ta Thai-cur­ry­tah­naa

1 1/2 tl li­me­sit­ruu­naa

1. Mit­taa kaik­ki ai­neet te­ho­se­koit­ti­meen ja pyö­räy­tä ta­sai­sek­si.

2. Itä­mai­sen vi­vah­tei­kas kas­ti­ke so­pii ka­nan tai äy­ri­äis­ten kans­sa sa­laa­tin täy­den­nyk­sek­si.

Koti ja keit­tiö 8/2002