Koti ja Keittiö 1-2/08
(Neljälle hengelle)
4 viipaletta maalaisleipää
3-4 rkl kuivaa valkoviiniä
2 rkl oliiviöljyä
4 siivua saunapalvikinkkua
noin 12 hillosipulia
noin 8 pientä cocktailkurkkua
125 g gruyère-juustoa
1. Levitä leipäviipaleet pellille leivinpaperille. Sivele leipien päälle valkoviiniä ja pirskota oliiviöljyä.
2. Levitä kunkin leivän päälle kinkkusiivu, muutama hillosipuli ja pari cocktailkurkkua.
3. Viipaloi juusto ja laita juustoviipaleet leipien päälle.
4. Gratinoi leipiä uunissa 225 asteessa noin 10 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ