Toimittaja Sanna Kekäläinen
Kuvat Fabian Björk
4 leipää
4 viipaletta tummaa tai vaaleaa paahtoleipää
2 rkl voita
500 g kalaa, esim. lohta, siikaa tai kuhaa
n. 1 ½ dl vehnäjauhoja
1 iso kananmuna
n. 3 dl pankojauhoja
4 rkl remoulade-kastiketta
Tarjoiluun:
perunalastuja
Paistamiseen:
voi-öljyseosta
1. Voitele leivät voilla. Laita hetkeksi sivuun.
2. Poista kalasta ruodot. Leikkaa kala paloiksi. Mittaa jauhot yhdelle lautaselle, kevyesti vatkattu kananmuna toiselle ja pankojauhot kolmannelle. Pyörittele kalat ensin jauhoissa, sitten munassa ja viimeiseksi pankossa.
3. Paista kalat pannulla voi-öljyseoksessa kypsiksi, noin 2 minuuttia molemmilta puolilta.
4. Nosta kalat leiville. Viimeistele remouladella ja perunalastuilla.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2