Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 03/07

Filo-fetajuus­to­kolmiot

Hienonna feta haarukalla. Silppua oliivi ja murskaa valko­si­pu­lin­kynsi. Sekoita em. ainekset keskenään ja lisää öljy...

4 ark­kia val­mis­ta pa­kas­te­fi­lo­tai­ki­naa

Voi­te­luun:

ruo­ka­öl­jyä

Täy­te:

1 pkt (200 g) peh­me­ää

fe­ta­juus­toa (Ar­la)

1 1/2 dl ki­vet­tö­miä, mus­tia olii­ve­ja

puo­let yk­si­kyn­ti­ses­tä val­ko­si­pu­lis­ta

1 tl öl­jyä

1. Hie­non­na feta haa­ru­kal­la. Silp­pua olii­vi ja murs­kaa val­ko­si­pu­lin­kyn­si. Se­koi­ta em. ai­nek­set kes­ke­nään ja li­sää öl­jy.

2. Voi­te­le kak­si fi­lo­tai­ki­na­le­vyä öl­jyl­lä ja nos­ta kum­man­kin öl­jy­pin­nan pääl­le jäl­jel­le jää­neet le­vyt tii­viik­si ker­rok­sek­si.

3. Val­mis­ta fi­lo­tai­ki­nas­ta ja täyt­tees­tä kol­mi­oi­ta fi­lo­tai­ki­na­pa­ke­tin kyl­jes­sä ole­van oh­jeen mu­kaan.

4. Pais­ta uu­ni­pel­lil­lä lei­vin­pa­pe­rin pääl­lä, kes­ki­ta­sol­la 175 as­tees­sa noin 15 mi­nuut­tia, kun­nes kol­mi­ot ovat kau­niin kul­lan­rus­kei­ta. Tar­joa hiu­kan jääh­ty­nei­nä.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ