Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

RUO­KA MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA MI­KA­E­LA AN­TIN • KU­VAT  FA­BI­AN BJÖRK­KO­TI JA KEIT­TIÖ 5/2014

Feta-kvinoa-taboulehsalaatti

Kvinoasalaatti höystetään rusinoilla, granaattiomenan siemenillä ja fetajuustolla sekä tarjotaan hummusjogurtin kera.

6–8 an­nos­ta nou­to­pöy­däs­sä

400 g kvi­no­aa (esim. GoG­reen)

1 kes­ki­ko­koi­nen pu­na­si­pu­li

noin 2 dl gra­naat­ti­o­me­nan sie­me­niä (½–1 gra­naat­ti­o­me­naa)

1 dl pin­jan­sie­me­niä

1 ½ dl sul­ta­na­ru­si­noi­ta

½ ruuk­kua tuo­ret­ta mint­tua hie­non­net­tu­na

½ ruuk­kua tuo­ret­ta per­sil­jaa hie­non­net­tu­na

½ ruuk­kua tuo­ret­ta ko­ri­an­te­ria hie­non­net­tu­na

2 sit­ruu­nan mehu

½ dl olii­vi­öl­jyä

1 tl so­ke­ria

1 tl suo­laa

150 g fe­ta­juus­toa

Hum­mus­jo­gurt­ti:

2 dl jo­gurt­tia

2 rkl hum­mus­tah­naa

1. Kei­tä ja huuh­te­le kvi­noa pak­kauk­sen oh­jeen mu­kaan.

2. Kuo­ri ja hie­non­na si­pu­li.

3. Hal­kai­se gra­naat­ti­o­me­na ja ir­ro­ta sie­me­net.

4. Paah­da pin­jan­sie­me­net kui­val­la kuu­mal­la pan­nul­la kau­niin vaa­le­an­rus­keik­si.

5. Se­koi­ta sa­laa­tin kaik­ki ai­nek­set kes­ke­nään,  li­sää vii­mei­se­nä fe­ta­juus­to. An­na sa­laa­tin maus­tua jää­kaa­pis­sa en­nen tar­jo­a­mis­ta.

6. Val­mis­ta jo­gurt­ti­hum­mus se­koit­ta­ma­mal­la hum­mus­tah­na jo­gur­tin jouk­koon. An­na myös kas­tik­keen maus­tua jää­kaa­pis­sa en­nen tar­joi­lua.

Lue Myös

Mustikkapesto

Tapaschilit

Vuohenjuusto-kesäkur­pit­sa­pyö­rykät

Mustikkapesto

Tapaschilit

Vuohenjuusto-kesäkur­pit­sa­pyö­rykät

Piripiri-kastike

Chiliöljy

Chili­rans­ka­laiset ja harissamajoneesi

Korvasieni-fetape­ru­na­mu­nakas

Pinaat­ti­pes­to­pasta

Keltajuuri-fetasalaatti

Korvasieni-fetape­ru­na­mu­nakas

Pinaat­ti­pes­to­pasta

Keltajuuri-fetasalaatti

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Poimi tästä: 13 herkullista sienireseptiä

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Kurpitsainen toscakakku

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

Friteeratut kukka- ja parsakaalit curry-mangodipin kera

Puolukkainen saaris­to­lais­leipä

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2