400 g farfalleja eli rusettipastaa
4 l vettä
4 tl suolaa
4 tomaattia
1 tl sokeria
1 tl punaviinietikkaa
hiven suolaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
8 basilikanlehteä
2 rkl oliiviöljyä
1 dl oliiveja
vastajauhettua mauste-
pippuria
1. Keitä rusettipasta suolalla maustetussa väljässä vedessä. Valuta.
2. Kalttaa tomaatit (kasta kuumaan veteen ja kuori), leikkaa veitsellä murskeeksi.
3. Mausta tomaattimurske sokerilla, suolalla, punaviinietikalla ja valkosipulilla.
4. Pilko joukkoon sipuli ja basilikaa. Lisää oliivit ja öljy.
5. Kaada lopuksi ainesten päälle valutettu pasta. Sekoita hyvin ja jauha joukkoon maustepippuria. Tarjoa haaleana.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ