Artikkeli

Etikka maustaa syysherkut

Etik­ka sy­ven­tää ruo­kien ja li­suk­kei­den ma­ku­ja.

Etik­ka sy­ven­tää ruo­kien ja li­suk­kei­den ma­ku­ja. Mo­ni­puo­li­nen etik­ka te­rä­vöit­tää kas­tik­keet ja an­taa kuoh­keut­ta ma­ren­geil­le. Eti­kal­la höys­tet­ty maus­te­lie­mi kyp­syt­tää ka­lan ja ma­ri­na­di mu­reut­taa li­han.

Bal­sa­mi­co­pu­na­juu­ret

Sit­ruu­nai­set mus­tik­ka- ma­ren­ki­lei­vok­set ja bal­sa­mi­co­sii­rap­pi

Maus­te­tut vii­nie­ti­kat

Luu­mu-ome­nac­hut­ney

Si­lak­ka­ce­vic­he

Läm­min ko­ti­juus­to­sa­laat­ti ja mus­ta­he­ruk­ka­kas­ti­ke

Li­haa aa­si­a­lai­sit­tain

Ka­na­vin­da­loo

Ota tal­teen myös mauk­kaat etik­ka­säi­ly­ke­oh­jeet

MARI HAR­JU­LA

KUVA AR­TO VUO­HE­LAI­NEN