Etikka syventää ruokien ja lisukkeiden makuja.
Etikka syventää ruokien ja lisukkeiden makuja. Monipuolinen etikka terävöittää kastikkeet ja antaa kuohkeutta marengeille. Etikalla höystetty mausteliemi kypsyttää kalan ja marinadi mureuttaa lihan.
Balsamicopunajuuret
Sitruunaiset mustikka- marenkileivokset ja balsamicosiirappi
Maustetut viinietikat
Luumu-omenachutney
Silakkaceviche
Lämmin kotijuustosalaatti ja mustaherukkakastike
Lihaa aasialaisittain
Kanavindaloo
Ota talteen myös maukkaat etikkasäilykeohjeet
MARI HARJULA
KUVA ARTO VUOHELAINEN
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2