(8 kpl)
250 g lehtitaikinaa
1 prk (250 g) etanoita
1 dl silputtuja siitakesieniä
25 g voita
1 valkosipulinkynsi
50 g sinihomejuustoa
nippu silputtua meiramia
ripaus valkopippuria
Voiteluun:
2 keltuaista
Koristeluun:
seesaminsiemeniä
1. Kuullota silputut etanat ja sienet voissa.
2. Lisää hienonnettu valkosipuli, raastettu homejuusto, meiramisilppu ja pippuri sekoittaen. Anna seoksen hautua vielä hetki. Jätä valmis seos jäähtymään hetkeksi.
3. Kauli lehtitaikina ja tee siitä 16 levyä, joista puolet on halkaisijaltaan hivenen pienempiä.
4. Voitele pienemmän levyn reunat keltuaisella ja nosta sille etana-sieniseosta. Aseta isompi levy päälle ja painele reunat kiinni.
5. Voitele piiraat keltuaisella ja pistele haarukalla. Paista 225 asteessa vajaa 10 minuuttia.
Koti ja keittiö 1-2/2002
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ