(noin 40 kpl)
250 g voita
1 dl sokeria
1 1/2 dl fariinisokeria
1 muna
5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
2 tl vaniljasokeria
2 rkl espressopikakahvijauhetta
150 g tummaa suklaata
Koristeluun:
noin 40 kpl espressokahvipapuja
1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokerit kuohkeaksi. Vatkaa joukkoon muna. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
2. Rouhi suklaa ja lisää lopuksi taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
3. Pyörittele taikinasta palloja ja nostele ne uunipellille leivinpaperin päälle ja painele hieman litteämmiksi.
4. Paista 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ