1 kokonainen maissijauhopohjainen leipä tai ranskanleipä
Voiteluun:
margariinia
2 rkl tai maun mukaan sinappia
Täyte:
170 g ohutta, rapeaksi paistettua pekonifileetä
100 g kevyesti savustettua ohuen ohutta kinkkua
200 g cheddaria tai emmentalia siivuina
maun mukaan suola- tai coctailkurkkusiivuja tai kurkkupikkelsiä
(kevytmajoneesia)
1. Halkaisen leipä leveyssuunnassa. Voitele sisältä margariinilla ja sinapilla.
2. Täytä leipä kinkulla, pekonilla, juustolla ja suolakurkulla. Lisää halutessasi kevytmajoneesia.Jaa leipä neljään osaan.
3. Prässää palat leipägrillissä niin, että juusto sulaa kunnolla. Tarjoa heti.
Vinkki! Leivän voi paahtaa paistinpannulla. Nosta toinen paistinpannu leivän päälle. Käännä leipä kerran paahtamisen aikana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2