Artikkeli

Eksoottinen alkumalja

Täytä lasit kuohuviinillä vasta juuri ennen tarjoilua. Näin kauniit kuplat säilyvät pidempään.

2-3 dl man­go- tai pas­si­on­täys­me­hua

1 1/2 pul­loa kuo­hu­vii­niä

(à 75 cl)

Ko­ris­teek­si:

li­me­tin ja ka­ram­bo­lan vii­pa­lei­ta

1. Kaa­da la­sien poh­jal­le en­sin he­del­mä­me­hua. Täy­tä la­sit kuo­hu­vii­nil­lä juu­ri en ja ko­ris­te­le esi­mer­kik­si li­me­tin tai ka­ram­bo­lan­vii­pa­leil­la.

2. Täy­tä la­sit kuo­hu­vii­nil­lä vas­ta juu­ri en­nen tar­joi­lua. Näin kau­niit kup­lat säi­ly­vät pi­dem­pään.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ