Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAT KIR­SI-MAR­JA SA­VO­LA • VII­NI­SUO­SI­TUK­SET SARI SIRÉN KOTI JA KEIT­TIÖ 4/2016 

Dukkah-maustettu karitsankare

Karitsankare maustetaan Lähi-idästä tutulla dukkahmausteella. Lisukkeena maistuu maukas lehtikaali-kvinoapilahvi ja minttu-jogurttikastike.

4–6 an­nos­ta

2 lam­paan ka­ret­ta (noin 1 kg)

öl­jyä

Duk­kah-maus­te­se­os:

2 rkl man­te­lei­ta

2 rkl pis­taa­si­päh­ki­nöi­tä

2 rkl see­sa­min­sie­me­niä

½ rkl juus­to­ku­mi­naa

½ rkl ko­ri­an­te­rin­sie­me­niä

1 tl suo­laa

1. Ota liha huo­neen­läm­pöön vä­hin­tään tun­ti en­nen pais­ta­mis­ta.

2. Val­mis­ta maus­te­se­os. Paah­da maus­teet kui­val­la kuu­mal­la pan­nul­la. Jau­ha seos mort­te­lis­sa hie­nok­si ja li­sää suo­la.

3. Pais­ta ka­rei­ta pan­nul­la öl­jys­sä mo­lem­min puo­lin, kun­nes pin­ta rus­kis­tuu, noin pari mi­nuut­tia kum­mal­ta­kin puo­lel­ta. Lai­ta li­hat uu­ni­pan­nul­le. Pai­ne­le li­ho­jen pin­taan kaut­taal­taan duk­kah-maus­te­se­os­ta.

4. Työn­nä li­ha­läm­pö­mit­ta­ri li­han pak­suim­paan osaan ja pais­ta vie­lä uu­nis­sa 150 as­tees­sa 20–25 mi­nuut­tia, kun­nes li­han kyp­syy­sas­te on me­dium, noin 55 as­tet­ta. Ota pois uu­nis­ta, kää­ri fo­li­oon ja an­na läm­mön ta­saan­tua.

5. Leik­kaa kyl­jyk­sik­si ja tar­joa leh­ti­kaa­li-kvi­no­an ja mint­tu­jo­gurt­ti­kas­tik­keen kera.

Vii­ni­suo­si­tus:

Peh­me­än he­del­mäi­nen ja maus­tei­nen Mount Her­mon Red 2014, 11,99 e, Is­ra­el

Lue Myös

Prosciuttopasta

Juusto-broileripasta

Sorsapaisti ja suppi­lo­vah­ve­ro­hilloke

Prosciuttopasta

Juusto-broileripasta

Sorsapaisti ja suppi­lo­vah­ve­ro­hilloke

Lehtikaali-riistapiiras

Nyhtöhirvi ja punasipuli-karpalohilloke

Riistamakkara, sieni-juurestikut ja piparjuuri-punakaa­li­co­les­law­sa­laatti

Aasialainen nyhtölammas, kasvis-yrttikvinoa ja kaalisalaatti

Lammas­li­ha­pul­la­leivät

Salviatäytteiset broilerinfileet saltimbocca

Aasialainen nyhtölammas, kasvis-yrttikvinoa ja kaalisalaatti

Lammas­li­ha­pul­la­leivät

Salviatäytteiset broilerinfileet saltimbocca

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 10/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Kurpitsainen toscakakku

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Paahdettu kurpitsakeitto & yrtti-pistaasipesto

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2