puoli pussia valmista dosai-jauhoseosta
(etnisistä kaupoista)
vettä ohjeen mukaan
Täyte:
2–3 Rosamunda-perunaa
2 rkl ruokaöljyä
2 rkl mietoa karritahnaa
puolet pienestä purjosta
4 dl kookosmaitoa (1 tlk)
ripaus suolaa
1. Sekoita dosai-aineista ohukaistaikina ja anna sen turvota noin puoli tuntia.
2. Paista taikinasta öljytyllä pannulla ohukaisia.
3. Kuutioi kuoritut perunat pieniksi ja kuullota öljyssä pannulla, kunnes ne ovat pehmenneet. Pilko purjo ja lisää pannulle. Lisää hetken päästä karritahna. Lisää kookosmaito. Anna kiehua hiljalleen, kunnes perunakuutiot ovat kypsiä ja kastike on sakeaa. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla.
4. Tarjoa perunaseos dosaikuorien täytteenä.
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
LUE KOTI & KEITTIÖ
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ