Koti ja keittiö 6-7/2008
4 kpl (à 150 g) naudan mureaa pihviä
Väliin:
4 rkl dijoninsinappia
1 1/2 rkl silputtua, tuoretta rakuunaa
Lisäksi:
öljyä
suolaa ja rouhittua
mustapippuria myllystä
1. Leikkaa terävällä veitsellä huoneenlämpöisten pihvien sivuun pienet taskut.
2. Sekoita sinappi ja rakuuna ja työnnä seos taskujen täytteeksi.
3. Kuivaa lihan pinta ja sipaise pintaan öljyä.
4. Paista kuumalla pannulla ensin noin 3-4 minuuttia ja käännä.
5. Paista edelleen noin 4 minuuttia toiselta puolen ja mausta paistunut pinta suolalla ja mustapippurilla.
6. Nauti heti esimerkiksi varhaisperunasalaatin kanssa.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2