Artikkeli

Koti ja keit­tiö 6-7/2008

Dijoninsinapilla maustetut pihvit

Nauti esimerkiksi varhais­pe­ru­na­sa­laatin kanssa.

4 kpl (à 150 g) nau­dan mu­re­aa pih­viä

Vä­liin:

4 rkl di­jo­nin­si­nap­pia

1 1/2 rkl sil­put­tua, tuo­ret­ta ra­kuu­naa

Li­säk­si:

öl­jyä

suo­laa ja rou­hit­tua

mus­ta­pip­pu­ria myl­lys­tä

1. Leik­kaa te­rä­väl­lä veit­sel­lä huo­neen­läm­pöis­ten pih­vien si­vuun pie­net tas­kut.

2. Se­koi­ta si­nap­pi ja ra­kuu­na ja työn­nä seos tas­ku­jen täyt­teek­si.

3. Kui­vaa li­han pin­ta ja si­pai­se pin­taan öl­jyä.

4. Pais­ta kuu­mal­la pan­nul­la en­sin noin 3-4 mi­nuut­tia ja kään­nä.

5. Pais­ta edel­leen noin 4 mi­nuut­tia toi­sel­ta puo­len ja maus­ta pais­tu­nut pin­ta suo­lal­la ja mus­ta­pip­pu­ril­la.

6. Nau­ti heti esi­mer­kik­si var­hais­pe­ru­na­sa­laa­tin kans­sa.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ