Koti ja keittiö 11/2011Sanna Kekäläinen • Kuvat Arto Vuohelainen
4 kerrosleipää
8 paahtoleipää
2 rkl pehmeää voita
1 rkl sinappia
8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
1 pkt (125 g) mozzarellaa
n. 1 dl raastettua gruyère- tai muuta voimakasta juustoa
mustapippuria myllystä
1. Levitä leivät työlaudalle. Poista halutessasi reunat. Voitele leivät voilla ja kevyesti sinapilla.
2. Nosta neljälle leivälle kinkkuviipaleet ja juustoraaste. Viipaloi mozzarella ja laita se muiden aineiden päälle. Rouhi hieman mustapippuria. Nosta loput leipäpalat kansiksi.
3. Paista leipiä voileipägrillissä tai pinnoitetulla pannulla voissa, kunnes ne ovat kauniin ruskeita ja juusto on hieman sulanut. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2