1 punainen luumu/ruokailija
1 dl Cointreau-likööriä
1/2 dl ruokokidesokeria
1. Halkaise luumut ja poista niistä kivet.
Leikkaa luumut kapeiksi lohkoiksi.
2. Lisää kuumaan pannuun luumulohkot,
Cointreau-likööri ja ruokokidesokeri.
Paista luumuja koko ajan sekoittaen
muutaman minuutin ajan, kunnes ne
kypsyvät hieman ja sokeri muuttuu liköörin
kanssa siirappimaiseksi.
3.Tarjoile vaniljajäätelön kanssa.
Koti ja keittiö 3/2004
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2