Artikkeli

Cointreau-luumut

Halkaise luumut ja poista niistä kivet. Leikkaa luumut kapeiksi lohkoiksi. Lisää kuumaan pannuun luumulohkot, Cointreau-likööri ja ruokokidesokeri...

1 pu­nai­nen luu­mu/ruo­kai­li­ja

1 dl Coint­re­au-li­köö­riä

1/2 dl ruo­ko­ki­de­so­ke­ria

1. Hal­kai­se luu­mut ja pois­ta niis­tä ki­vet.

Leik­kaa luu­mut ka­peik­si loh­koik­si.

2. Li­sää kuu­maan pan­nuun luu­mu­loh­kot,

Coint­re­au-li­köö­ri ja ruo­ko­ki­de­so­ke­ri.

Pais­ta luu­mu­ja koko ajan se­koit­ta­en

muu­ta­man mi­nuu­tin ajan, kun­nes ne

kyp­sy­vät hie­man ja so­ke­ri muut­tuu li­köö­rin

kans­sa sii­rap­pi­mai­sek­si.

3.Tar­joi­le va­nil­ja­jää­te­lön kans­sa.

Koti ja keit­tiö 3/2004

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ