Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN KOTI JA KEIT­TIÖ 11/2012

Chorizo-perunatortilla

Tuhti perunatortilla tarjotaan suoraan pannusta tai annospaloiksi leikattuna.

4 an­nos­ta

5–6 pe­ru­naa (noin 500 g)

1 si­pu­li

75 g cho­ri­zo­mak­ka­raa

75 g manc­he­go- tai ched­dar­juus­toa

½ dl öl­jyä

5 mu­naa

½ tl suo­laa

ri­paus mus­ta­pip­pu­ria

2 rkl tuo­ret­ta leh­ti­per­sil­jaa

sil­put­tu­na

1. Kuo­ri pe­ru­nat ja si­pu­li. Leik­kaa ne ja cho­ri­zo­mak­ka­ra ohuik­si vii­pa­leik­si. Raas­ta juus­to.

2. Kuu­men­na hie­man öl­jyä va­lu­rau­ta­pan­nul­la. Pais­ta pe­ru­na- ja si­pu­li­vii­pa­lei­ta mie­dol­la läm­möl­lä kan­nen al­la vä­lil­lä kään­nel­len, kun­nes pe­ru­nat ovat peh­mei­tä. Li­sää tar­vit­ta­es­sa öl­jyä pan­nul­le. Li­sää mak­ka­rat ja rus­kis­ta vie­lä het­ki.

3. Riko mu­nat kul­hoon ja vat­kaa nii­den ra­ken­ne rik­ki. Li­sää suo­la, mus­ta­pip­pu­ri sekä juus­to­raas­te ja se­koi­ta.

4. Kaa­da mu­na­mas­sa pan­nuun pe­ru­noi­den ja si­pu­lei­den pääl­le. Se­koi­ta va­ro­vas­ti niin, et­tä mu­na­mas­sa va­luu ta­sai­ses­ti pe­ru­noi­den jouk­koon.

5. Pais­ta mie­dol­la läm­möl­lä, kun­nes mas­sa on hyy­ty­nyt.

6. Siir­rä pan­nu uu­niin gril­li­vas­tus­ten al­le ja an­na pin­nan rus­kis­tua.

7. Ri­pot­te­le per­sil­ja­silp­pua pääl­le ja tar­joa.

Vink­ki: Uu­nin si­jaan tor­til­lan voi rus­kis­taa pan­nul­la mo­lem­min puo­lin. Kun mu­na­mas­sa on hyy­ty­nyt pane lau­ta­nen pan­nun pääl­le, pidä se tiu­kas­ti pan­nun pääl­lä ja kään­nä pan­nu ylö­sa­lai­sin, jol­loin mu­na­kas jää lau­ta­sel­le. Li­sää pan­nuun hie­man öl­jyä ja liu´uta mu­na­kas lau­ta­sel­ta pan­nuun pais­tet­tu puo­li ylös­päin. Pais­ta toi­nen­kin puo­li kau­niin vä­ri­sek­si, noin 5–8 mi­nuut­tia.

Lue Myös

Sinihomejuusto-tournedos ja valkosipulimuusi

Kyyttöburger

Juustolla ja yrteillä aateloitu juurespyttipannu

Sinihomejuusto-tournedos ja valkosipulimuusi

Kyyttöburger

Juustolla ja yrteillä aateloitu juurespyttipannu

Jauhe­li­ha­pih­vi­leipä

Kaksoismarinoitu kalkkunanfilee ja rakuuna-jogurttikastike

Tartarmad-tartat-pihvileipä

Maukas broilerirulla

Balsa­mi­co­ka­ra­mel­li­soidut kasslerhampparit ja fenkolicoleslaw

Tonkatsu eli japanilaisittain friteeratut possuviipaleet

Maukas broilerirulla

Balsa­mi­co­ka­ra­mel­li­soidut kasslerhampparit ja fenkolicoleslaw

Tonkatsu eli japanilaisittain friteeratut possuviipaleet

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 9/2023?

"Tuossa talossa haluaisin asua" ajatteli Juulianna Mäkelä, ja sattuma vei lopulta lapsiperheen juuri siihen mansar­di­kat­toiseen puutaloon

ByPiasin Pia Erlundilla on pala Mallorcaa Suomen Rivieralla – Hangossa

Suomen kauneimmaksi valittu koti Kajaanissa entisen kirjastotalon ullakolla: "Huomasimme sattumalta, että kaupunki myy vanhoja kiinteistöjään"

1950-luvun talo uudistui Annikin ja Ulfin käsissä: ”Sisustuksessa voi surutta yhdistää uutta ja vanhaa”

Parmigiana di melanzane eli tomaattinen munakoisopaistos Sisiliasta

Uuteen taloon haettiin ja onnistuttiin luomaan perinteisen rintamiestalon kodikkuutta

Paistettu kukkakaalikuskus on mainio lisuke

Kurpitsainen toscakakku

Loppukesällä puutarhassa hehkuvat daaliat

Vegaaninen vaniljavanukas ja lakumansikat

Upea syksy ­– satoa & tunnelmaa -lehti on ilmestynyt!

Strömsön tv-nikkari Jim Björni arvostaa kauniisti tehtyjä esineitä ja rakenteita – ne luovat elämänlaatua

Omppuaika on täällä: Keitä omenahilloke kanelikreppien täytteeksi

Neljän raaka-aineen raikas marjasorbetti

Romanttisesta punamul­ta­tor­pasta moderniin valmistaloon – Ritva ja Ilkka vaihtoivat helpompaan asumiseen

Appelsini-fenkolisalaatti vie Sisiliaan

Kokoa rento ja näyttävä jälkiruoka: Mascarpone-lakkadippi & kandi­so­ke­ri­keksit

Fenkoli-fetarisotolla täytetyt kaalikääryleet

Sekoita mustikkainen smash cocktail

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2