2 pientä chilipalkoa
2-3 rkl oliiviöljyä
250 g halloumijuustoa
yhden limetin mehu
Vesimelonisalsa:
500 g vesimelonia
2 keltaista luumua tai nektariinia
1 pieni punasipuli
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl sitruunamehua
2 rkl silputtua tuoretta
korianteria
mustapippuria
suolaa
1. Halkaise chilit ja poista niistä siemenet. Hienonna chilit ja sekoita ne oliiviöljyyn. Leikkaa halloumijuusto ohuiksi viipaleiksi ja anna marinoitua muutama tunti chiliöljyssä, jääkaapissa. Kääntele juustoviipaleita öljyssä muutaman kerran.
2. Kuori vesimeloni ja poista siitä tarvittaessa siemenet. Halkaise luumut tai nektariinit ja poista niistä kivet. Leikkaa hedelmät pieniksi kuutioiksi. Kuori ja silppua punasipuli.
3. Sekoita hedelmäkuutiot, sipulisilppu ja loput kastikeainekset. Anna salsan maustua jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.
4. Nosta halloumiviipaleet chiliöljystä. Paista ne kuumalla ja kuivalla pannulla kullanruskeiksi. Annostele halloumiviipaleet lautasille ja valuta päälle loput chiliöljystä ja limettimehu.
5. Tarjoile lämmin juusto vesimelonisalsan kera alkupalana.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2