Koti ja Keittiö 3/08
2 kpl
2 dl hiivaleipäjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 punainen chilipaprika
3 rkl tuoretta ruohosipulia tai kevätsipulia hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi
2 dl maitoa
Pinnalle:
noin 50 g vaaleaa cheddar-juustoa
2 rkl ruohosipulia tai kevätsipulia hienonnettuna
1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chili. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää hienonnettu chili, ruohosipuli ja valkosipuli kuivien aineiden joukkoon. Lisää maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
3. Jaa taikina kahtia ja taputtele taikinasta jauhotetuin käsin kaksi reilun sentin paksuista teeleipää pellille leivinpaperin päälle. Leikkaa leipien pinta taikinapyörällä neljään lohkoon.
4. Raasta juusto. Pistele leivät, ripottele päälle juustoraastetta ja hienonnettua ruoho- tai kevätsipulia. Paista leipiä 225 asteessa noin 15 minuuttia.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2