Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 6-7/2013

Chermoula-marinadi

Chermoula-marinadi sopii hyvin kanan ja kalan marinointiin.

3 val­ko­si­pu­lin­kynt­tä

kah­den sit­ruu­nan kuo­ri raas­tet­tu­na

2 rkl olii­vi­öl­jyä

2 rkl hu­na­jaa

1 ½ tl jau­het­tua ku­mi­naa

1 tl pap­ri­ka­jau­het­ta

½ tl chi­li­jau­het­ta

1. Kuo­ri ja hie­non­na val­ko­si­pu­lin­kyn­net.

2. Raas­ta sit­ruu­nan kuo­ret.

3. Se­koi­ta kaik­ki ai­nek­set kes­ke­nään.

Vink­ki! So­pii hy­vin ka­nan ja ka­lan

ma­ri­noin­tiin