MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 6-7/2013
3 valkosipulinkynttä
kahden sitruunan kuori raastettuna
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl hunajaa
1 ½ tl jauhettua kuminaa
1 tl paprikajauhetta
½ tl chilijauhetta
1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Raasta sitruunan kuoret.
3. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Vinkki! Sopii hyvin kanan ja kalan
marinointiin
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2