Artikkeli

Chapati-leivät

Tarjoa persil­ja­le­vitteen kanssa.

(12 kpl)

4 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 tl suo­laa

1–1 1/2 dl vet­tä

1. Se­koi­ta veh­nä­jau­hoi­hin suo­la. Li­sää vet­tä vä­hin erin sa­mal­la se­koit­ta­en kun­nes tai­ki­na on kiin­te­ää. An­na tai­ki­nan seis­tä kyl­mäs­sä noin puo­li tun­tia.

2. Jaa tai­ki­na 12 osaan ja kau­li pa­lat pyö­reik­si lei­pä­sik­si.

3. Pais­ta kuu­mal­la pan­nul­la puo­li­sen mi­nuut­tia per puo­li. Tar­joa per­sil­ja­le­vit­teen kans­sa.

Koti ja keit­tiö 6-7/2002