Koti ja Keittiö 04/07
6 dl vehnäjauhoja
1 1/2 tl suolaa
2 dl vettä
Paistamiseen:
tilkka öljyä
1. Sekoita suola jauhoihin ja lisää vesi. Vaivaa taikina kiinteäksi.
2. Pane kulho peitettynä viileään 2 tunniksi.
3. Pyöritä taikina pötköksi, jaa pötkö 18 osaan ja kauli palat ohuiksi rieskoiksi.
4. Kääri rieskat kääretortun tapaan rullalle ja käännä vielä spiraaliksi ja kauli uudestaan ohuiksi rieskoiksi.
5. Paista chapateja kuumalla pannulla tilkassa öljyä, molemmin puolin noin 2 minuutin ajan.
6. Peitä valmiit leivät ja nauti lämpiminä.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2