Artikkeli

Koti ja Keit­tiö 04/07

Chapati

Sekoita suola jauhoihin ja lisää vesi. Vaivaa taikina kiinteäksi. Pane kulho peitettynä viileään 2 tunniksi...

6 dl veh­nä­jau­ho­ja

1 1/2 tl suo­laa

2 dl vet­tä

Pais­ta­mi­seen:

tilk­ka öl­jyä

1. Se­koi­ta suo­la jau­hoi­hin ja li­sää vesi. Vai­vaa tai­ki­na kiin­te­äk­si.

2. Pane kul­ho pei­tet­ty­nä vii­le­ään 2 tun­nik­si.

3. Pyö­ri­tä tai­ki­na pöt­kök­si, jaa pöt­kö 18 osaan ja kau­li pa­lat ohuik­si ries­koik­si.

4. Kää­ri ries­kat kää­re­tor­tun ta­paan rul­lal­le ja kään­nä vie­lä spi­raa­lik­si ja kau­li uu­des­taan ohuik­si ries­koik­si.

5. Pais­ta cha­pa­te­ja kuu­mal­la pan­nul­la til­kas­sa öl­jyä, mo­lem­min puo­lin noin 2 mi­nuu­tin ajan.

6. Pei­tä val­miit lei­vät ja nau­ti läm­pi­mi­nä.

LUE KOTI & KEITTIÖ

LUE KOTI & KEITTIÖ