Artikkeli

Koti ja kei­it­tiö 8/2009

Cayennemajoneesi

Mittaa keltuaiset, viinietikka tai sitruunamehu, suola ja sinappi tehosekoittimeen. Pyöräytä...

3 kel­tu­ais­ta

1 rkl sit­ruu­na­me­hua

1/2 tl suo­laa

1 rkl di­jo­nin­si­nap­pia

2 1/2 dl ryp­si­öl­jyä

150 g rans­kan­ker­maa

2 maus­te­mit­taa

ca­yen­nen­pip­pu­ria

1. Mit­taa kel­tu­ai­set, vii­nie­tik­ka tai sit­ruu­na­me­hu, suo­la ja si­nap­pi te­ho­se­koit­ti­meen. Pyö­räy­tä ai­nek­set se­kai­sin. Li­sää ryp­si­öl­jyä ohu­e­na nau­ha­na ko­neen käy­des­sä.

2. Se­koi­ta jouk­koon rans­kan­ker­ma ja maus­ta ca­yen­nen­pip­pu­ril­la. An­na maus­tua jää­kaa­pis­sa en­nen tar­joi­lua.