KATRI SCHRÖDER KUVAT KIRSI-MARJA SAVOLAKoti ja keittiö 3/2014
15–18 kpl
Pohja:
200 g digestivekeksejä
75 g voita tai margariinia
1 tl kanelia
Täyte:
1 prk (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (250 g) ricottajuustoa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
Cappuccinoraidat:
1 annospussi (12,5 g) cappuccino-pikakahvijauhetta
3 rkl tomusokeria
1 rkl vettä
1. Murskaa keksit hienoksi ja sekoita sulatetun rasvan ja kanelin kanssa tasaiseksi. Painele keksiseos noin 20 x 24 -senttisen leivinpaperilla vuoratun uunivuoan pohjalle.
2. Vatkaa kulhossa tuorejuusto, ricottajuusto, sokerit ja munat keskenään tasaiseksi notkeaksi seokseksi. Kaada seos keksipohjan päälle.
3. Sekoita kupissa pikakahvijauhe, tomusokeri ja vesitilkka keskenään. Tiputtele lusikalla seosta sinne tänne juustotäytteen päälle. Vedä lopuksi tipat veitsellä raidoiksi, jotta saat marmorikuvioita pinnalle.
4. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 35 minuuttia tai kunnes kakku on täysin hyytynyt. Anna jäähtyä. Nosta vielä jääkaappiin vetäytymään muutamaksi tunniksi ennen leikkaamista.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2