Koti ja keittiö 10/09
Ohje neljälle
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 munakoiso
1 paprika
1 pieni kesäkurpitsa
2 dl oliiviöljyä
muutama oksa rosmariinia
250 g kirsikkatomaatteja
3 rkl kapriksia
1 dl oliiveja
1 dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
suolaa
rouhittua mustapippuria
sitruunamehua
2 tl sokeria
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi munakoiso, paprika ja kesäkurpitsa.
2. Kuullota munakoisoa isolla pannulla öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää pannulle sipuli, paprika ja kesäkurpitsa ja rosmariini. Paista seosta välillä käännellen 5 - 10 minuuttia riippuen palojen koosta. Voit myös paistaa caponatan kahdella pienemmällä pannulla.
3. Lisää kirsikkatomaatit pannulle ja kääntele, kunnes ne lämpenevät.
4. Mausta seos kapriksilla, oliiveilla ja lehtipersiljalla. Lisää seokseen suola, mustapippuri, sitruunamehu ja sokeri.
5. Tarjoile osana noutopöytää tai esimerkiksi grillatun lihan lisukkeena.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2