8 pastaputkea tai
tuorepastalevyjä
vettä ja suolaa
Täyte:
350 g broilerijauhelihaa
3 valkosipulinkynttä
pala chiliä
1/2 tl sellerisuolaa
puolikas purjo
1 tl paprikaa
mustapippuria
1 dl vettä
Kastike:
2 dl tomaattimurskaa
chiliä
100 g sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
1 dl vettä
rosmariinia
1. Kasta pastaputket kiehuvassa vedessä, älä keitä, valuta saman tien. Tuorepastalevyt leikataan neliöiksi, täytetään ja kääritään.
2. Paista jauheliha kuumalla pannulla, lisää valkosipulimurska, silputtu chili ja purjo, paprikajauhe, mustapippuri sekä vettä. Mausta sellerisuolalla. Hauduta hetki.
3. Sekoita tomaattimurske, sulatejuusto, ruokakerma ja vesi, mausta rosmariinilla ja chilillä. Anna kiehahtaa. Sekoita kastike lihaseokseen ja täytä cannellonit kastikkeella. Aseta täytetyt pastat uunivuokaan ja pane 200-asteiseen uuniin noin puoleksi tunniksi. Voit vielä kuorruttaa vuoan juustoraasteella.
Koti ja keittiö 4/2003
LUETUIMMAT
LUETUIMMAT
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2