MARI HARJULA • KUVAUSAVUSTAJA ANJA LEPPÄNEN • KUVAT ARTO VUOHELAINENKOTI JA KEITTIÖ 12/2012
4–6 annosta
pieni pala inkivääriä
1 vaniljatanko
1 l omenamehua
4 tähtianista
2 kanelitankoa
3 rkl sokeria
noin 2 dl calvadosta
1. Kuori ja paloittele inkivääri. Halkaise vaniljatanko.
2. Mittaa omenamehu ja mausteet kattilaan. Kuumenna höyryävän kuumaksi.
3. Lisää calvados ja kaada juoma laseihin. Tarjoa heti.
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
LUETUIMMAT
KATSO RESEPTIT
YHTEISTYÖSSÄ
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2
Fokus Media Finland Oy
Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki
Y-tunnus 3157774-2