Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Asiakaspalvelu
Mediatiedot
Seuraa meitä somessa:
Kodit ja ideat
/
Vanhat tavarat
/
Reseptit
/
Puutarha
/
Matkat
/
Kilpailut
/
Yhteistyössä
Reseptit
/
/
Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa lehti
Liha ja lintu
/
Kala ja äyriäiset
/
Kasvis
/
Makeat leivonnaiset
/
Jälkiruoat
/
Suolaiset leivonnaiset
/
Juomat
/
Aasia
/
Arkiateriat
Artikkeli

MARI HAR­JU­LA • KU­VAU­SA­VUS­TA­JA AN­JA LEP­PÄ­NEN • KU­VAT AR­TO VUO­HE­LAI­NEN­KO­TI JA KEIT­TIÖ 12/2012

Brownies-kakkutikkarit

Tuhdit brownies­poh­jaiset kakkutikkarit sopivat tarjottavaksi vahvan kahvin kera.

noin 30 kpl

Brow­nies­poh­ja:

100 g tum­maa suk­laa­ta

100 g voi­ta

2 mu­naa

2 ¼ dl so­ke­ria

tl lei­vin­jau­het­ta

1 tl va­nil­ja­so­ke­ria

Li­säk­si:

noin ½ dl rou­hit­tu­ja

has­sel­päh­ki­nöi­tä

50 g tum­maa suk­laa­ta

50 g val­ko­suk­laa­ta

200 g va­nil­ja­tuo­re­juus­toa

Ko­ris­te­luun:

noin 50 kpl tik­ka­ri­tik­ku­ja

400 g val­ko­suk­laa­ta

strös­se­lei­tä

1. Pa­loit­te­le suk­laa ja voi kat­ti­laan. Su­la­ta, se­koi­ta ta­sai­sek­si ja an­na jääh­tyä het­ken.

2. Li­sää mu­nat yk­si­tel­len ja so­ke­ri. Se­koi­ta kui­vat ai­neet kes­ke­nään ja li­sää tai­ki­naan. Se­koi­ta ta­sai­sek­si.

3. Kaa­da tai­ki­na lei­vin­pa­pe­ril­la vuo­rat­tuun ir­to­poh­ja­vuo­kaan. Pais­ta uu­nis­sa 175 as­tees­sa noin 20–30 mi­nuut­tia. An­na jääh­tyä.

4. Hie­non­na kak­ku­poh­ja mo­ni­toi­mi­ko­nees­sa. Kaa­da kak­ku­poh­jas­ta teh­ty mu­ru­se­os kul­hoon. Li­sää päh­ki­nä­rou­he. Rou­hi suk­laat ja li­sää jouk­koon. Li­sää tuo­re­juus­to ja se­koi­ta ta­sai­sek­si mas­sak­si. An­na mas­san jäh­met­tyä jää­kaa­pis­sa vä­hin­tään tun­ti.

5. Pyö­rit­te­le tai­ki­nas­ta pie­niä pal­lo­ja. Lai­ta pal­lot lei­vin­pa­pe­rin pääl­le va­dil­le. An­na jäh­met­tyä jää­kaa­pis­sa puo­li tun­tia.

6. Su­la­ta kol­man­nes ko­ris­te­luun tar­koi­te­tus­ta val­ko­suk­laas­ta. Kas­ta ti­kut sii­nä ja pai­na pal­loi­hin. Lai­ta jää­kaap­piin taas puo­lek­si tun­nik­si.

7. Su­la­ta lo­put val­ko­suk­laas­ta. Pyö­rit­te­le tik­ka­rit suk­laa­su­las­sa yk­si­tel­len ja lai­ta jäh­met­ty­mään lei­vin­pa­pe­rin pääl­le. Ko­ris­te­le heti strös­se­leil­lä.

Lue Myös

Pähkinäseoksella päällystetyt uunipäärynät

Kirsikka-kookosjäätelö ja rommikirsikat

Makkaroiden herkulliset lisukkeet

Pähkinäseoksella päällystetyt uunipäärynät

Kirsikka-kookosjäätelö ja rommikirsikat

Makkaroiden herkulliset lisukkeet

Appelsiinitahna

Toffeetäytteiset uuniomenat

Manteli-omenakakku

Rice crispies treat eli amerikkalaiset riisimuropalat

Manteli-omenakakku

Vadelmatiramisu orvokkien kera

Rice crispies treat eli amerikkalaiset riisimuropalat

Manteli-omenakakku

Vadelmatiramisu orvokkien kera

SUOSITTELEMME MYÖS NÄITÄ

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset

LUETUIMMAT

Mikä on mielestäsi paras koti lehdessä 3/2023?

Vuosikymmenen unelma toteutui, kun perhe löysi kunnostettavan talon maalta

Valokuvaaja rakensi talon Gambiaan ja viettää talvet Afrikan lämmössä

Paluumuuttajan kaunis koti jugendtalossa remontoitiin kolmessa viikossa

Koti Helsingin Olympiakylässä sisustettiin pastelliväreillä

Kirjailija Tommi Kinnunen: ”Nautin nikkaroinnista, siinä näkee heti työnsä jäljen, opettajana sen näkee vasta vuosien päästä”

Tuomisen kivimuurin suojissa on jugendtalo, josta Ullastiina ja Joonas löysivät unelmiensa kodin

1960-luvun lähiökodin modernit värit ja kuosit

Rakensimme 60 neliön omakotitalon

Fasetin toimitusjohtaja Janne Ylönen on kauppiaana oppinut, ettei tavaraan saisi rakastua

Kirpeän aurinkoinen tuorepuuro on vegaaninen herkku

Linnea teki viherseinän itse: poimi ideat!

10 vinkkiä: Kasvata itse kesän taimet ja pikasato lautaselle

Kevään raikkain puutarhalehti on ilmestynyt!

Yllätä gluteenittomalla pomelokakulla

Talvilomalla nautitaan hangista ja hyggeilystä! Sesongin lämmittävät varusteet

Raikas ranskalainen pomelobroileri

Puolukka-valko­suk­laa­tuo­re­puuro toimii myös jälkiruokana

Lempeän kirpeä pomelo-jätti­ra­pu­sa­laatti valmistuu nopeasti

Leivo makeita hapanjuuripullia

LUE KOTI & KEITTIÖ

KATSO RESEPTIT

Liha ja lintu
Kala ja äyriäiset
Kasvisruoka
Jälkiruoat
Aasialainen
Juomat
Arkiateriat
Suolaiset leivonnaiset
Makeat leivonnaiset
Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tilaa Koti & Keittiö Asiakaspalvelu Tietosuojaseloste Rekisteriseloste

Fokus Media Finland Oy

Hämeentie 153 C, 00560 Helsinki

Y-tunnus 3157774-2

Tämä sivusto käyttää evästeitä käytettävyyden parantamiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt myös evästeiden käyttämisen.